Du finner alltid gode tilbud på senger og tilbehør hos Bedre Nætter

Er det på tide å bytte ut den gamle sengen med en ny? Det utvikles stadig nye typer senger og materialer som har som mål å optimalisere komforten under søvnen. Det kan derfor ha skjedd mye på dette området siden sist du kjøpte en seng. Først og fremst er det viktig å understreke at alle mennesker har sine individuelle behov når det gjelder en seng. Hvis du sover sammen med en partner, må dere derfor være oppmerksomme på at dere ikke nødvendigvis skal bruke samme type madrass. Dette avhenger blant annet av deres vekt og andre behov. Når du ser på nettet hos Bedre Nætter, finner du alltid gode tilbud på senger og tilbehør.

De mest vanlige typene senger:

  • Kontinentalseng
  • Rammemadrass
  • Justerbar seng
  • Sengerammer med lameller

Kontinentalsenger er vanligvis designet med en madrass med pocketfjærer som sørger for at madrassen fordeler trykket og er tilgivende når du beveger deg rundt i sengen mens du sover. Denne typen seng krever at du har en overmadrass, fordi kontinentalsengen i seg selv ikke er behagelig å ligge på uten en overmadrass. Uten en vil du nemlig kunne kjenne fjærene. Kontinentalsenger finnes i mange forskjellige størrelser- De mest normale breddene er 90, 100, 140, 160, og 180 cm. Finn raskt og alltid gode tilbud på senger og tilbehør .

Rammemadrasser er veldig populære. De finnes oftest i bredder på 90 og 100 cm. Hvis du ønsker en dobbeltseng, kan du enkelt sette sammen to rammemadrasser. På samme måte som med kontinentalsenger, krever en rammemadrass en overmadrass. En av grunnene til at rammemadrasser er så populære, er at de er enkle. Her får du både sengeramme og madrass i en og samme pakkeløsning. Hvis du ønsker en sengegavl, kan denne kjøpes separat og monteres på sengen eller på veggen. Du finner alltid gode tilbud på senger og tilbehør på nett hos Bedre Nætter, inkludert sengegavler også.

Elevationssengen er den ultimate luksus. Her kan du justere sengens posisjon, slik at du både kan sitte opp og lese en god bok med ryggstøtte fra noe annet enn tusenvis av puter, eller ligge i en deilig, behagelig stilling om natten. Hvis du for eksempel sliter med væske i beina, gir denne sengen deg muligheten til å heve fotenden for å lette trykket på beina.

Sengerammer med lameller er tilgjengelige i mange flotte og kreative varianter. Man velger typisk en skummadrass til denne typen seng. Sjekk alltid de gode tilbudene på senger og tilbehør hos Bedre Nætter før du betaler.