Vi bruker mer penger på take-away enn noen gang

Ganske mange e-forhandlere tildeler i dag et bredt utvalg av leveringsalternativer. Det vanligste nå for tiden er å få det levert til et utleveringssted, slik at du enkelt kan hente varene selv når du har mulighet. Fraktløsningen er ganske praktisk, og i mange tilfeller også den rimeligste leveringsmetoden.

Du bør også prøve å få varene levert hjem til deg eller til din jobbadresse. Metoden viser seg vanligvis å være litt mer kostbar, men på den annen side ekstremt gjennomførbar. I de fleste tilfeller vil imidlertid det rimeligste alternativet for frakt være å hente pakken selv, men det alternativet krever at du befinner deg rett ved nettbutikkens bosted.

Leveringshastigheten kan vise seg å være spesielt relevant forutsatt at du trenger pakken din nå og her, og det er derfor ganske fornuftig at du ser estimert leveringstid for den aktuelle varen.

Flere internettbedrifter tilbyr levering etter en enkelt virkedag på mange av produktene deres, som forutsatt at bestillingen gjennomføres før et bestemt tidspunkt, med sikte på å garantere at de kan få ut de nye varene innen kl. lagerpersonalet går hjem.

Enkelte nettbutikker garanterer levering uten betaling, men for det meste krever dette at det kjøpes en nøyaktig sum. I tillegg må du bestemme deg for den billigste fraktmetoden, som oftest – uansett om du bor i nærheten av Kolding, Smørumnedre eller Ribe – er å få budet til å kjøre bestillingen til et utleveringssted.

Sjekk om nettbutikken er verifisert av e-merket

Det er ganske enkelt for hvem som helst å vurdere prisnivået fra ulike nettbutikker og i sin tur har flere nettbutikker blitt tvunget til å redusere prisene på varene deres – for barn, og også for menn og kvinner – betydelig, og til og med noen ganger sikre gratis levering.

Derfor kan det likevel være lønnsomt å sammenligne noen forskjellige virksomheter på nett for rabattkoder før du handler, slik at du ikke er i tvil om å anta den laveste prisen.

Uansett hva, bør du ikke glemme at hvis en butikk tilbyr best i test-varer til salgs for en salgspris som virker ufattelig billig, bør dette ofte være bevis på et falskt internettselskap. Transaksjoner med kort er imidlertid omfattet av en forskrift som hjelper deg mot falske nettbutikker.

Generelt sett slår vi et slag for transaksjoner med kort eller MobilePay. Alternativt kan du bruke et tilbud som ViaBill, i tilfelle du har tenkt å betale pengene over tid.

Før noen handler i en nettbutikk, kunne de utvilsomt skummet butikkens handelsbetingelser, men dette er noen ganger en omfattende oppgave.

En annen løsning kan kanskje være å merke seg om nettselskapet er verifisert av e-merket, siden det typisk er et bilde at nettbutikken opprettholder de danske retningslinjene, i tillegg til at nettforhandleren får jevnlig besøk av advokater som har grundig kjennskap til vilkårene. I tillegg gir det deg muligheten til hjelpsom service, i den grad du opplever problemer med handelen din.

Den billigste leveringsmetoden

Trustpilot produserer alltid fantastiske snarveier for å undersøke meningene til flere aktuelle kjøpere og det anbefales derfor at du undersøker selskapets anmeldelser på nett før du bestiller.

Facebook tilbyr også noen solide muligheter til å lære om nettselskapets kundefokus. I tillegg møter vi mange internettselskaper som tilbyr folk å skrive ned en omtale av kjøpsopplevelsen, som også bør benyttes for å bedømme hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi hjelper mange nettselskaper i form av å annonsere bedriftenes tilbud, og får betalt når brukerne våre foretar et kjøp.