Restaurant, kafé eller isbar? Slik bruker du logoen din med hjelp fra Limepack

Å drive en virksomhet er en omfattende oppgave. Som bedriftseier må du sørge for at ansatte er fornøyde, tiltrekke nye kunder og beholde de eksisterende.

Uansett hvilken type virksomhet du driver, er det sannsynlig at du har en logo. Din logo hjelper deg med å fremstå som profesjonell og konsistent, og hjelper folk med å huske akkurat din virksomhet. For eksempel, hvis du driver en isbar, kan det være nyttig med isbegre med logo fra Limepack.

Nettside og sosiale medier

Ditt logo er ofte det første folk ser når de besøker nettsiden din eller sjekker profilen din på sosiale medier. Når du sender en e-post eller kommuniserer digitalt med forretningspartnere, bør logoen også være synlig.

Digital markedsføring

Betaler du av og til for sponset reklame? Oppdaterer du regelmessig dine online bannere med ny informasjon om virksomhetens fremgang? Logoet bør alltid inkluderes sammen med resten av innholdet.

Arrangementer

Utstillinger, messer og diverse bedriftsrelaterte arrangementer er også gode muligheter for å vise frem logoen din. Sørg for at logoen din er synlig på brosjyrer, bøker, plakater og alt annet relatert til din virksomhet.

Merchandise

Kulepenner, krus, nøkkelringer, t-skjorter, isbegre med logo og alt annet du kan bruke for å promotere virksomheten din, bør også inkludere et logo. Så snart en forretningspartner eller potensiell kunde tar med seg en hverdagsgjenstand ut i verden, sikrer du gratis reklame.

Branding

Branding er med god grunn et nøkkelord innen moderne markedsføringsstrategier. Når du brander, bruker du blant annet logoen din for å skape en identitet som skiller deg ut fra konkurrentene og får potensielle kunder til å huske tjenestene dine.

Har du en restaurant, en kafé, en kiosk eller en annen virksomhet som selger is, kan det være verdt å vurdere å skaffe deg isbegre med logo.

Isbegre med logo – enkelt og raskt

Å bestille isbegre med logo kan virke som en liten innsats. Men over tid vil din fysiske markedsføring og branding av virksomheten utvilsomt lønne seg. Dessuten smaker de fleste ting bedre når de serveres med stil, som for eksempel med et isbegre med logo. Og hvis du har en flott logo, er det ingen grunn til ikke å bruke den så mye som mulig. Skill deg ut fra mengden med isbegre med logo.