Hvordan forbedre sjansen for suksess i det tyske markedet?

Flere internettselskaper tilbyr nå mange forskjellige leveringsmetoder. En av de populære i disse dager er å få det levert til en pakkebutikk, og så er det bare å gå innom for de bestilte produktene når det er anledning til det. Alternativet er ganske lett tilgjengelig, og også den mest prisbevisste leveringsmetoden.

Forsendelsestiden er tross alt ekstremt viktig når du trenger produktet umiddelbart, og til det formål er det selvsagt aktuelt at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering av det respektive produktet.

Ganske mange nettbutikker gir levering neste dag for utallige varer, som likevel beregnes ut fra at bestillingen er realisert før et bestemt tidspunkt, med sikte på at de har en sjanse til å klare å få varene fri før lagerpersonalet får fri.

Noen individuelle e-butikker tilbyr levering uten kostnad, men som oftest antas det at du handler for et presist beløp. I tillegg bør du foretrekke den billigste leveringsversjonen, som i mange tilfeller – uansett om du er i Næstved, Aabenraa eller Ribe – vil være å få dem til å levere varene til et utleveringssted.

Finn ut om nettbutikken er knyttet til e-merket

Det er nå ganske enkelt for alle og enhver å analysere priser i ulike nettbutikker og med det motivet handler de fleste nettbutikker har blitt tvunget til å redusere salgsprisene på varene – for jenter og gutter, men også for voksne – drastisk, og noen ganger til og med gi gratis levering.

Det kan tross alt være fordelaktig å se nærmere på noen få internettselskaper for rabatter før du fullfører bestillingen, slik at du er garantert å få den beste prisen.

Vi foretrekker generelt kortkjøp eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du velge en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du har tenkt å betale ned prisen over en periode.

Et hint om at nettbutikken overholder gjeldende dansk lovgivning

Før folk kjøper fra en e-butikk, bør du faktisk gå gjennom nettbutikkens vilkår og betingelser, men selvfølgelig er ikke særlig spennende.

En annen løsning kan derfor være å sjekke om nettbutikken er et e-merket medlem, siden dette skal være et tegn på at nettvirksomheten driver i henhold til fastsatte regler, og at nettbutikken ofte er gjennomgått av advokater som kjenner til gjeldende lover. Du tilbys også en snarvei til support hvis du støter på problemer med shoppingen din.

Ulike ulike leveringsløsninger

Trustpilot innebærer ganske smarte løsninger for å søke etter et lengre spekter av nåværende kunders observasjoner og derfor anbefaler vi at du vurderer internettselskapets kritikk før du legger inn din bestilling.

Facebook gir tilsvarende relativt fine muligheter til å få et inntrykk av nettbedriftens kundetilfredshet. I tillegg ser vi til og med nettbutikker som tilbyr kunder å gi en vurdering av kjøpet sitt, som også skal brukes for å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.

Denne siden er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider tett med mange nettforhandlere og formidler butikkenes tilbud, og krever inn kompensasjon forutsatt at våre besøkende foretar en transaksjon.