Tourmanager vg

Tourmanager – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Tourmanager på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Tourmanager på VG

Tourmanager: Her er det beste laget du kan ha nå – VG

7. jul. 2022 — TV 2s Tourmanager tar landet med storm hver eneste sommer, og i år er intet unntak. Over 23.000 har meldt seg på det populære spillet.

Den første drøye uken er unnagjort, men det er nå det virkelig starter. Her er det viktigste du må gjøre med Tourmanager-laget ditt nå.

Tourmanager: Denne dansken må du ha på laget – VG

3. jul. 2021 — Lørdag går de inn i Alpene og dette er rytterne du bør på Tourmanager-laget i fjellene og i uken som kommer.

Den første uken i Tour de France nærmer seg slutten. Lørdag går de inn i Alpene og dette er rytterne du bør på Tourmanager-laget i fjellene og i uken som kommer.

Slik løser du den siste uken i Tourmanager – VG

13. jul. 2021 — Hvilke ryttere skal byttes inn og når? Vi gir deg en analyse av etappene som venter og hvilke ryttere du trenger til de forskjellige etappene.

Hvilke ryttere skal byttes inn og når? Vi gir deg en analyse av etappene som venter og hvilke ryttere du trenger til de forskjellige etappene.

Stor Tourmanager-guide: Disse rytterne må du ha frem mot …

Stor Tourmanager-guide: Disse rytterne må du ha frem mot fjellene – VG

23. jun. 2021 — VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten …

Det er noen ryttere du simpelthen ikke klarer deg uten, men vi har også funnet noen som kanskje går under radaren.

Tourmanager 2020: Disse bør du ha på laget ditt i år – VG

27. aug. 2020 — Årets Tour de France-løype skiller seg kraftig ut fra tidligere år. Det gjør at du må tenke nytt i TV 2s populære spill Tourmanager.

Årets Tour de France-løype skiller seg kraftig ut fra tidligere år. Det gjør at du må tenke nytt i TV 2s populære spill Tourmanager.

Slik kan du ta igjen vennene dine i Tourmanager – VG

Nå kommer fjellene: Slik kan du ta igjen vennene dine i Tourmanager – VG

16. jul. 2019 — De fleste flate etappene er unnagjort, og nå må du bruke byttene dine smart for å klatre på listene i Tourmanager. VG gir deg alle rytterne …

De fleste flate etappene er unnagjort, og nå må du bruke byttene dine smart for å klatre på listene i Tourmanager. VG gir deg alle rytterne du trenger for å ta igjen vennene dine.

Den store Tour de France-guiden 2022 – VG

Tour de France-guiden 2022: Lagene, rytterne, etappene, tourmanager – her er alt du trenger å vite – VG

29. jun. 2022 — Uansett om du spiller Tourmanager, eller bare er interessert i sommerens vakreste eventyr på to hjul: Her er alt du trenger å vite om årets Tour …

Årets Tour de France starter i København i Danmark 1. juli, med seks nordmenn på start: Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen, Andreas Leknessund, Sven Erik Bystrøm, Amund Grøndahl Jansen og Vegard Stake Laengen. Det er med andre ord mange norske vinnersjanser på de 21 etappene.

Mark Cavendish – VG

Slik løser du den siste uken i Tourmanager. VG+ 13. juli 2021 14 min lesetid … Tourmanager: Denne dansken må du ha på laget.

Les nyheter, artikler og se videoer om Mark Cavendish på VG

TV2 TourManager

TV 2 FANTASY

tourmanager logo. Hjem · Rittresultater · Topplister · Statistikk · bracket · Hjelpesenter; support-new; rules. Spill nå Logg inn · tourmanager logo.

Keywords: tourmanager vg, vg tourmanager