Skatteetaten chat

Chat med oss – Skatteetaten

Chat med oss. Vi hjelper deg gjerne. For at du skal få best mulig hjelp må vi vite hva du trenger hjelp til. 1. Tema. Hva lurer du på?

Skriv til oss – Skatteetaten

Vi hjelper deg gjerne. For at du skal få best mulig hjelp må vi vite litt om hva du trenger hjelp til. … Hvem er du? Kontakter du skatteetaten som privatperson, …

Chat med oss om skatt – Skatteetaten

Chat med oss om skatt

Jeg ønsker ikke at denne chatten skal arkiveres eller sendes til meg. Start chat. Chatten er avsluttet. Takk for at du kontaktet oss og velkommen tilbake.

Kontakt oss – Skatteetaten

Åpningstid på telefon, chat og Facebook: 09:00–15:00. Åpningstidene varierer for de ulike skattekontorene. Du må bestille time for å besøke et skattekontor.

Telefon 800 80 000, Adresse: Postboks 9200 – Grønland, 0134 OSLO

Ringer færre til Skatteetaten etter innføring av chat?

Vi har gjennom to eksperimenter testet om innføring av chat har ført til at færre ringer til Skatteetaten. Resultatene tyder ikke på at chat fører til at færre …

Kontakt oss om faglige spørsmål om Folkeregisteret

Kontakt oss om faglige spørsmål om Folkeregisteret – Skatteetaten

Du kan i stedet kontakte oss på telefon, chat, Facebook eller ved å skrive til oss. … Delingen er en viktig del av samfunnsoppdraget til Skatteetaten.

Personvernerklæring – Skatteetaten

Navn, fødselsnummer og helseopplysninger som du skriver i chat-vinduet er usynlig for oss (selv om du ser det du skriver), og opplysningene blir slettet …

Min side – Skatteetaten

Vi tror vår chat-robot kan hjelpe deg med dette. Vil du åpne chat-robot? Ja Nei. Her svarer vi ikke, men trenger du hjelp, kan du kontakte oss.

Skatteetaten: Person

Person – Skatteetaten

Hjelp til deg som driver for deg selv, lurer på om du er næringsdrivende eller er en ideell eller frivillig organisasjon. Til toppen. Chat …

Sommerstudenter 2021 – Skatteetaten

De jobbet med chatrobot-teknologi og AI-assistert skattemelding og kundedialog. Sommerstudentene 2021 samlet utenfor Skatteetatens kontorer på Helsfyr i Oslo.

Keywords: skatteetaten chat, skatteetaten chat med oss