Kjører posten pakker på lørdag

Leverer PostNord på lørdager? – Leveringstider

Leverer PostNord på lørdager? – Leveringstider | PostNord

14. des. 2019 — Vet at det ikke lenger leveres post i postkassene på lørdager lenger, men kjører de ut til post i butikk med pakker, på lørdagene fremdeles?

Du kan både levere og hente pakker fra PostNord på lørdager, ved et av våre inn- og utleveringssteder. Vi kjører derimot ikke pakker på lørdager, søndager og helligdager. Les mer her.

Kjører posten ut til post i butikk på lørdagene? – Foreldreforum

Leveringsmulighetene til Posten er fleksible i både pakkebokser, postkasser, butikker og på dør så du er sikker på å få pakken der du vil og når du vil.

Vi leverer hver dag – Posten

Posten leverer hver dag

4. feb. 2021 — Posten har mange forskjellige løsninger for deg som skal motta en pakke, inkludert kontaktfri levering. Vi tilbyr hjemlevering, pakke i …

Posten har svært fleksible leveringsmuligheter. Vi leverer der du ønsker, enten det er i pakkebokser, postkasser, butikker eller helt til døren din.

Slik får du pakkene dine enkelt levert fra Posten

Pakker bestilt til postkassen (Pakke i postkassen), men som ikke får plass og må hentes på Posten. Sendinger du har valgt å hente på et annet hentested enn ditt …

Hvordan vil du helst få pakkene dine levert? Hjem på døra eller hente i pakkeboks? Se våre tips til hvordan du velger det som passer best for deg.

Leveringsalternativer for netthandel – Posten

Leveringsalternativer for netthandel

Fra Juli 2020 gjorde vi endringer på hvor ofte vi leverer post. Dette påvirket også noen av våre pakketjenester. posten- og bringbud side om side.

Få varene levert slik du vil. Når du har handler på nett, kan du velge hvor raskt du ønsker varen og hvor du ønsker varen levert.

Endring i leveringsfrekvens for post og pakker – bring.no

Fikk en SMS fra posten om at pakken har forventet ankomsttid i dag:) Leverer posten/bring varer til post i butikk på lørdager?

Fra 7. juli gjør vi endringer på frekvensen for utlevering av post, som følge av den nye postloven som trer i kraft. Det betyr at posten vil komme annenhver dag, og det vil også påvirke noen våre pakketjenester.

Post på lørdag?? – Generell debatt – Kvinneguiden Forum

7. sep. 2007 — Hovedpostgangen går også på lørdager mellom terminaler og landsdeler. Og du vil få utlevert pakker i fra postbudet på lørdag, dette er da dog …

Sender posten pakker på Lørdag? – Diskusjon.no

27. feb. 2016 — Ifølge Posten Norge er postmengden som blir utlevert på lørdager, bare 25 prosent av posten på en vanlig hverdag. Den totale postmengden faller …

Nå får du ikke post på lørdager mer – Aftenposten

8. jun. 2018 — nei, de leverer bare ekspresspakker på lørdager, du må nok vente til mandag (ettermiddag) for å hente den.

Til dere som har erfaring med posten eller har jobbet i butikk …

Reddit – Dive into anything

Har en pakke som skulle i postkassa, men den passa ikke. Står at den skal leveres til et hentepunkt (nærmeste rema 1000). Siden postmannen hadde med …

Keywords: kjører posten pakker på lørdag