Kiwi Årnes: Finn åpningstidene og tilbudene på Kiwi Årnes

Kiwi Årnes er en av de mest populære dagligvarebutikkene i Årnes og er kjent for sitt brede utvalg av produkter til konkurransedyktige priser. Hvis du er i nærheten og lurer på når du kan handle på Kiwi Årnes, er det enkelt å finne åpningstidene og tilbudene.

Åpningstider for Kiwi Årnes

Å vite åpningstidene til din lokale Kiwi Årnes er avgjørende for å sikre at du kan handle når det passer for deg. Her er de vanlige åpningstidene:

Dag Åpningstid
Mandag 07:00 – 23:00
Tirsdag 07:00 – 23:00
Onsdag 07:00 – 23:00
Torsdag 07:00 – 23:00
Fredag 07:00 – 23:00
Lørdag 08:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 21:00

Merk at disse åpningstidene kan variere på helligdager, så det er alltid lurt å dobbeltsjekke før du drar til butikken.

Tilbud på Kiwi Årnes

I tillegg til å ha praktiske åpningstider, tilbyr Kiwi Årnes også jevnlig spesielle tilbud på produkter i butikken. Dette kan være alt fra rabatterte priser på utvalgte matvarer til kampanjer på husholdningsartikler og ferske råvarer.

For å finne de nyeste tilbudene, kan du ta en titt på Kiwi Årnes’ nettside eller sjekke deres tilbudskatalog som du kan plukke opp i butikken. Tilbudene kan variere fra uke til uke, så det er verdt å holde seg oppdatert for å få mest mulig ut av handleopplevelsen din.

Handle hos Kiwi Årnes

Kiwi Årnes er kjent for sin vennlige service og hyggelige atmosfære. Butikken er godt organisert, og det er enkelt å finne alt du trenger på handlelisten din. I tillegg til det store utvalget av dagligvarer, kan du også finne ferske brødvarer, frukt og grønnsaker, samt et bredt utvalg av meieri- og frossenvarer.

Kiwi Årnes er et flott sted å handle, enten du trenger å fylle opp kjøleskapet eller bare plukke opp noen få nødvendigheter. Åpningstidene er praktiske, og de regelmessige tilbudene gjør det enda mer attraktivt å handle her. Gjr et besøk og opplev den gode servicen selv!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Kiwi Årnes åpningstider?

Kiwi Årnes har åpent fra mandag til lørdag fra kl. 07:00 til 23:00. Kiwi Årnes har generøse åpningstider som gjør det enkelt å handle når det passer deg.

Hva er adressen til Kiwi Årnes?

Kiwi Årnes ligger i Industriveien 1, 2150 Årnes. Kiwi Årnes er godt tilgjengelig og har en sentral beliggenhet.

Er det parkeringsmuligheter ved Kiwi Årnes?

Ja, Kiwi Årnes har gratis parkering for kundene. Det er enkelt å parkere når du handler hos Kiwi Årnes.

Hvilke produkter kan jeg finne hos Kiwi Årnes?

Hos Kiwi Årnes kan du finne et bredt utvalg av dagligvarer, ferskvarer, frukt og grønnsaker, samt andre nødvendige produkter. Kiwi Årnes har alt du trenger til din daglige handleliste.

Hva er fordelen med å handle hos Kiwi Årnes?

Kiwi Årnes tilbyr konkurransedyktige priser, kvalitetsprodukter og et hyggelig og serviceinnstilt personale. Kiwi Årnes gir deg en god handleopplevelse som fokuserer på kundetilfredshet.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Kiwi Årnes?

Kiwi Årnes aksepterer betaling med bankkort, kredittkort og kontanter. Du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best hos Kiwi Årnes.

Har Kiwi Årnes et kundeprogram?

Ja, Kiwi Årnes tilbyr et kundeprogram hvor du kan samle poeng og få eksklusive fordeler. Du kan få ekstra belønning for å handle hos Kiwi Årnes.

Finnes det tilbud og kampanjer hos Kiwi Årnes?

Ja, Kiwi Årnes har jevnlig tilbud og kampanjer som gir deg muligheten til å spare penger. Hold deg oppdatert på Kiwi Årnes’ tilbud og få mer for pengene dine.

Har Kiwi Årnes en nettbutikk?

Nei, for øyeblikket har ikke Kiwi Årnes en nettbutikk. Du kan besøke butikken fysisk for å handle dine dagligvarer hos Kiwi Årnes.

Tilbyr Kiwi Årnes hjemlevering?

Dessverre tilbyr ikke Kiwi Årnes hjemlevering for øyeblikket. Du kan selv besøke Kiwi Årnes og få varene med deg rett hjem.

Artiklen Kiwi Årnes: Finn åpningstidene og tilbudene på Kiwi Årnes har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 8 anmeldelser