Google skatt norge

Google skatter tre millioner av en inntekt på én milliard

Google, Facebook | – Google skatter tre millioner av en inntekt på én milliard

13. aug. 2020 — Skatten til Norge fra Google kom i fjor på 6,6 millioner kroner. De offisielle omsetningstallene utgjør bare en brøkdel av Facebooks reelle …

Grelle sprik mellom Googles reelle inntekter og skatt og hva selskapet faktisk betaler, viser ferske estimater.

Norge kan tape på økt skatt for Facebook og Google – E24

Norge kan tape på økt skatt for Facebook og Google – E24

11. jun. 2021 — USA og andre store, rike demokratier vil ha internasjonale regler som skal tvinge bedrifter som Facebook og Google, til å betale skatt.

Facebook og Google bidro i fjor med tilsammen bare 12 millioner kroner i skatt til Norge. Men Norge risikerer faktisk likevel å tape økonomisk dersom teknologigigantene i fremtiden må betale mer skatt.

Derfor er det vanskelig å tvinge Facebook og Google til å …

Derfor er det vanskelig å tvinge Facebook og Google til å betale skatt

10. jan. 2022 — Så å tenke seg at google eller facebook må være basert delvis i Norge for å drive reklamevirksomhet, slik at de kan betale skatt delvis til …

USA og andre store, rike demokratier vil ha internasjonale regler som skal tvinge bedrifter som Facebook og Google, til å betale skatt. Det kan bli vanskelig.

Hvorfor slipper Google, Facebook og Apple å betale skatt i …

11. feb. 2018 — Er det verre at Google selger for milliarder til norske kunder og betaler bare lite overskuddsskatt på sin salgsaktivitet i Norge, enn at …

Norge neppe tjent med «Google-skatt – DN

Norge neppe tjent med «Google-skatt» (+) | DN

Dersom du skal drive et selskap i Norge, må du registrere selskapet ditt, rapportere ansatte, innbetale skatt, levere skattemeldingen og motta et …

«Google-skatt» vil dreie overskuddsbeskatningen fra eksportland til forbruksland. Eksportlandet Norge er neppe tjent med det.

Skatteetaten: Person

Person – Skatteetaten

… som virksomhet, og inntekten er dermed skatte- og avgiftspliktig. Skatteplikten vil både gjelde inntekter som mottas fra betalere i Norge og i utlandet.

Inntekt fra aktivitet på internett – Skatteetaten

8. mai 2019 — Google håver inn milliardbeløp i Norge, men betaler bare noen få millioner i skatt. Googles egen norgessjef, Jan Grønbech, skatter alene …

Google-sjef i Stavanger: – Skatt er et sensitivt tema

10. apr. 2019 — I dag betaler digitale selskaper nesten ingen skatt. … I Norge anslås det for eksempel at Google tjener flere milliarder i året, …

Google håver inn milliardbeløp i Norge, men betaler bare noen få millioner i skatt. Googles egen norgessjef, Jan Grønbech, skatter alene nesten like mye som det arbeidsgiveren gjør her i landet.

På vei mot global skatt for Google og Facebook?

På vei mot global skatt for Google og Facebook? – Tax Justice Norge

Dette er Abelias innspill til representantforslag om å utrede en norsk skatt for selskaper med digitale inntektsmodeller, en.

I dag betaler digitale selskaper nesten ingen skatt. Løsningene fra OECD omtales som en revolusjon innen internasjonal skattlegging.

Innspill fra Abelia om utredning av “Google-skatt”

Dette er Abelias innspill til representantforslag om å utrede en norsk skatt for selskaper med digitale inntektsmodeller, en “Google-skatt”.

Keywords: google skatt norge