Burger King Priser – Oppdatert Guide for Bergen (2020)

Burger King er en populær burgerkjede som er kjent for sine deilige burgere, velsmakende sauser og sprø pommes frites. I Bergen finnes det flere Burger King-restauranter som tilbyr et bredt utvalg av burgere og måltider.

Når du besøker en Burger King i Bergen, kan det være nyttig å vite prisene på de ulike menyelementene. Denne oppdaterte guiden gir deg en oversikt over Burger King-prisene i Bergen for 2020, slik at du kan planlegge ditt besøk og vite hva du kan forvente å betale.

Burger King Meny og Priser

Hos Burger King i Bergen finner du en variert meny med forskjellige burgere, snacks, drikkevarer og desserter. Her er noen av de mest populære menyelementene og prisene for 2020:

Burgere

Burger Pris
Whopper 79 kr
Double Whopper 99 kr
Triple Whopper 119 kr
Bacon King 89 kr

Snacks og Sider

 • Fries (liten): 15 kr
 • Fries (medium): 20 kr
 • Fries (stor): 25 kr
 • Chicken Wings (4 stk): 35 kr
 • Mozzarella Sticks (6 stk): 40 kr

Drikkevarer

 • Cola (liten): 20 kr
 • Cola (medium): 25 kr
 • Cola (stor): 30 kr
 • Milkshake (vanilje): 35 kr
 • Milkshake (jordbær): 35 kr

Desserter

Burger King har også et utvalg av deilige desserter som kan avslutte måltidet ditt på en søt note. Sjekk ut disse prisene:

 • Softis (liten): 15 kr
 • Softis (medium): 20 kr
 • Softis (stor): 25 kr
 • Oreo Cookie Sundae: 35 kr
 • Apple Pie: 30 kr

Besøk Burger King i Bergen

Burger King-restauranter i Bergen er et flott sted å tilfredsstille din burgercraving. Nå som du har en oversikt over prisene, kan du planlegge ditt neste besøk og velge dine favorittburgere og måltider uten bekymring for kostnadene.

Så neste gang du er i Bergen og har lyst på en deilig burger eller en sprø pommes frites, ta turen til en av Burger King-restaurantene og nyt maten uten å sprenge budsjettet ditt!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er prisene for burger hos Burger King?

Prisene på burgere hos Burger King kan variere avhengig av hvilken burger du velger. Generelt sett varierer prisene fra rundt 50-100 kroner. Burger King tilbyr et bredt utvalg av burgere med forskjellige priser for å imøtekomme ulike smaker og budsjetter.

Hvor mye koster en cheeseburger hos Burger King?

Prisen for en cheeseburger hos Burger King varierer, vanligvis ligger den mellom 60 og 80 kroner. Cheeseburgeren er en av de mest populære burgerne hos Burger King og tilbyr en smakfull kombinasjon av kjøtt og ost.

Hvor mye koster en Whopper meny hos Burger King?

Prisen for en Whopper meny hos Burger King varierer avhengig av størrelse og om det inkluderer pommes frites og drikke. Prisene ligger vanligvis mellom 100 og 150 kroner. Whopper-menyen er en av de mest populære valgene hos Burger King og inkluderer den ikoniske Whopper-burgeren sammen med sideretter og drikke.

Har Burger King spesialtilbud eller kampanjepriser?

Ja, Burger King tilbyr ofte spesialtilbud og kampanjer på utvalgte produkter. Disse tilbudene kan inkludere rabatterte priser eller kombinasjonsmenyer. Det er verdt å følge med på Burger Kings nettside eller sjekke deres app for å dra nytte av eventuelle spesialtilbud eller kampanjepriser.

Hva er prisene for barnemenyer hos Burger King?

Prisene for barnemenyer hos Burger King varierer avhengig av menyvalg og om det inkluderer leketøy eller ikke. Prisene ligger vanligvis mellom 50 og 80 kroner. Barnemenyer hos Burger King er designet for å tilby barn velsmakende og næringsrik mat tilpasset deres preferanser.

Finnes det studentrabatter på Burger King?

Ja, noen Burger King-restauranter tilbyr studentrabatter. Det kan være lurt å sjekke med din lokale Burger King-restaurant for å se om de tilbyr slike rabatter. Studentrabatter gir studenter muligheten til å nyte Burger Kings smakfulle burgere til rimeligere priser mens de er på budsjett.

Hvordan får jeg tak i Burger King-prislisten?

Burger King-prislisten kan enkelt finnes på deres offisielle nettside eller i deres app. Prisene kan også vises på oppslagstavler inne i restaurantene. Ved å sjekke prislisten på forhånd kan du planlegge hva du vil bestille og være forberedt på prisene før du besøker en Burger King-restaurant.

Finnes det spesielle menyer for vegetarianere hos Burger King?

Ja, Burger King tilbyr et utvalg av vegetar- og veganske alternativer på menyen deres. Disse alternativene har ofte litt forskjellige priser fra kjøttbaserte burgere. Vegetar- og veganske alternativer hos Burger King er et godt valg for de som ønsker å nyte den ikoniske Burger King-smaken uten kjøtt.

Hva er prisforskjellene mellom Burger King-restaurantene i Bergen?

Prisforskjellene mellom Burger King-restaurantene i Bergen kan være minimal, da det er en felles prisliste for Burger King-kjeden. Uansett hvilken Burger King-restaurant du besøker i Bergen, kan du forvente lignende priser for deres burgere og måltider.

Vil prisene hos Burger King endre seg i 2020?

Mens prisene kan variere over tid, er det ingen spesifikke indikasjoner på at prisene hos Burger King vil endre seg dramatisk i 2020. Men vi anbefaler å sjekke deres nettside eller kontakte den nærmeste Burger King-restauranten for å være oppdatert på eventuelle prisendringer.

Artiklen Burger King Priser – Oppdatert Guide for Bergen (2020) har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 36 anmeldelser