Åpningstider og butikker på Trekanten Asker, inkludert Vinmonopolet

Trekanten Asker er en populær handelspark som tilbyr et bredt utvalg av butikker og tjenester. Enten du er på utkikk etter klær, mat, elektronikk eller andre varer, vil du finne det du trenger her. I tillegg huser Trekanten Asker også en avdeling av Vinmonopolet, slik at du kan handle dine favorittviner og drikkevarer rett i nærheten.

Åpningstider på Trekanten Asker

Trekanten Asker har generelt gode åpningstider som gjør det enkelt for deg å handle når det passer deg. Butikkene åpner vanligvis tidlig på morgenen og holder åpent til sent på kvelden. Her er de gjennomsnittlige åpningstidene:

Butikk Åpningstider
Butikk 1 08:00 – 20:00
Butikk 2 09:00 – 18:00
Butikk 3 10:00 – 19:00
Butikk 4 08:30 – 22:00
Vinmonopolet 10:00 – 18:00 (12:00 – 15:00 på lørdager)

Merk at åpningstidene kan variere på helligdager og andre spesielle dager. Det anbefales derfor å sjekke nettstedene til de enkelte butikkene for å få oppdatert informasjon.

Butikker på Trekanten Asker

Trekanten Asker har et variert utvalg av butikker som dekker de fleste behov. Her er noen av butikkene du kan besøke:

  • Butikk 1 – Spesialbutikk med fokus på klær og mote.
  • Butikk 2 – Elektronikkbutikk med et bredt utvalg av elektroniske produkter.
  • Butikk 3 – Matbutikk med ferske produkter og dagligvarer.
  • Butikk 4 – Sport- og fritidsbutikk med alt du trenger til trening og utendørsaktiviteter.

Dette er bare noen av butikkene på Trekanten Asker. Totalt er det over 50 butikker som tilbyr alt fra dagligvarer til interiørvarer og helseprodukter.

Vinmonopolet Asker Trekanten

Vinmonopolet på Trekanten Asker er et populært stoppested for vinelskere. Her finner du et bredt utvalg av røde, hvite, musserende og roséviner, samt andre alkoholholdige drikkevarer. Vinmonopolet har kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe deg med å finne den perfekte vinen til enhver anledning.

Vinmonopolet har egne åpningstider som er tilpasset salg av alkoholholdige drikkevarer. Vanligvis holder Vinmonopolet på Trekanten Asker åpent fra kl. 10:00 til 18:00 på hverdager, med unntak av torsdager hvor de har senere åpningstid til kl. 20:00. På lørdager er åpningstiden fra kl. 12:00 til 15:00. Merk at åpningstidene kan variere på helligdager, så det er lurt å sjekke Vinmonopolets nettside for oppdatert informasjon.

Uansett om du skal handle klær, mat eller vin, er Trekanten Asker et flott sted å besøke. Med et bredt utvalg av butikker og gode åpningstider er du sikret en hyggelig handleopplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i Asker Trekanten?

Vinmonopolet i Asker Trekanten har følgende åpningstider: Mandag-fredag: 10:00-18:00, Lørdag: 10:00-15:00. Vinmonopolet i Asker Trekanten har varierte åpningstider i løpet av uken.

Hvilke butikker finnes i Trekanten kjøpesenter i Asker?

Trekanten kjøpesenter i Asker har et bredt utvalg av butikker, inkludert klesbutikker, dagligvarebutikker, elektronikkbutikker, apotek og mye mer. Trekanten kjøpesenter i Asker tilbyr et variert utvalg av butikker for enhver smak.

Hva er åpningstidene til Trekanten kjøpesenter i Asker?

Trekanten kjøpesenter i Asker har følgende åpningstider: Mandag-lørdag: 09:00-19:00, Torsdag: 09:00-20:00, Søndag: Stengt. Trekanten kjøpesenter i Asker har generøse åpningstider i løpet av uken.

Hvordan kommer jeg meg til Trekanten kjøpesenter i Asker?

Trekanten kjøpesenter i Asker ligger på Knud Askers vei 26 i nærheten av Asker sentrum. Du kan enkelt komme dit med bil, buss eller tog. Trekanten kjøpesenter i Asker er lett tilgjengelig med ulike transportmidler.

Er det parkeringsmuligheter ved Trekanten kjøpesenter i Asker?

Ja, Trekanten kjøpesenter i Asker har både parkeringshus og utendørs parkeringsplasser tilgjengelig for besøkende. Besøkende ved Trekanten kjøpesenter i Asker har parkeringsalternativer både innendørs og utendørs.

Kan jeg handle alkohol på Vinmonopolet i Asker Trekanten?

Ja, Vinmonopolet i Asker Trekanten tilbyr et bredt utvalg av alkoholholdige produkter. Du kan kjøpe vin, brennevin, øl og annen alkohol der. Vinmonopolet i Asker Trekanten er et ideelt sted å handle alkoholholdige produkter.

Hvilke andre tjenester tilbyr Vinmonopolet i Asker Trekanten?

I tillegg til å selge alkohol, tilbyr Vinmonopolet i Asker Trekanten tjenester som bestilling av varer, rådgivning og arrangementsprodukter. Vinmonopolet i Asker Trekanten har et utvidet tjenestetilbud i tillegg til salg av alkohol.

Er det mulig å reservere varer på Vinmonopolet i Asker Trekanten?

Ja, det er mulig å reservere varer på Vinmonopolet i Asker Trekanten. Du kan kontakte dem direkte for mer informasjon om reservasjoner og prosessen rundt dette. Vinmonopolet i Asker Trekanten tilbyr reservasjonsmuligheter for å sikre at du får ønskede produkter.

Hvordan kan jeg kontakte Vinmonopolet i Asker Trekanten?

Du kan kontakte Vinmonopolet i Asker Trekanten ved å ringe dem på telefonnummeret 22 01 50 00. Du kan også besøke deres nettsted for mer informasjon og kontaktmuligheter. Vinmonopolet i Asker Trekanten kan kontaktes via telefon eller deres nettside.

Finnes det en nettbutikk der jeg kan handle fra Vinmonopolet i Asker Trekanten?

Ja, Vinmonopolet tilbyr en nettbutikk der du kan handle alkoholholdige produkter fra Vinmonopolet i Asker Trekanten og få dem levert hjem. Vinmonopolet i Asker Trekanten har en nettbutikk som gjør det enkelt å handle alkohol på nett.

Artiklen Åpningstider og butikker på Trekanten Asker, inkludert Vinmonopolet har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 6 anmeldelser